Электроинструмент Makita по низким ценам
knee surgery

Over PortugalSportSensation.nl

Portugal Sport Sensation is een evenementen bureau. Waarom? Vele hockeyteams reizen in de wintermaanden af naar Zuid-Europese bestemmingen en kennen Barcelona nu wel; Portugal is nog nauwelijks bekend, is een fantastisch land, en kan veel voordeliger worden aangeboden. In Porto en Lissabon zijn uitstekende faciliteiten voor een trainingsweekend, een stage of teambuilding activiteiten.
Wie is de man achter de organisatie?

hans

Hans Verheij (1968) heeft zowel de opleiding Technische Bedrijfskunde (HBO) als de KNHB-cursus Trainer/Coach-B afgerond.

Na zijn studie is bij ABN AMRO, Total Event en PINK Elephant ruim 8 jaar ervaring opgedaan in commerciële projecten, later vooral in projectmanagement. Tot 2002, toen zijn grote hobby, het hockey, het opleiden en begeleiden van spelers, het won van “het bedrijfsleven”. Ook internationaal begon het te kriebelen: in 2007 en 2008 was hij werkzaam als assistent bondscoach van het Portugese elftal en tevens woonachtig in Portugal. In 2008 was hij (en is nog steeds part-time) werkzaam in Zuid-Afrika.

Met de nieuwe onderneming Portugal Sport Sensation gaat Hans verder; organiseren en regelen voor elk budget, maar vooral maatwerk in een fantastisch land.